Burco bekijkt uw boekhouding door ondernemersogen. Daarom bieden wij u verschillende formules en oplossingen. Van basisboekhouding aan een scherpe prijs tot een samenwerking gebaseerd op adviesverlening waarbij we uw partner worden in ondernemen en vermogensopbouw.

Wij werken samen met een team van professionele partners zoals bedrijfsrevisoren, juristen, marketeers, verkoopspecialisten, notarissen, financiële analisten en specialisten in personeelsbeheer en administratie.

Bekijk hoe wij u kunnen helpen.

Onze diensten

Een ervaren team tot uw dienst

Herwig Smits

SENIOR PARTNER 

Herwig, uw specialist bij Burco, met meer dan 25 jaar ervaring in accountancy, fiscaliteit en boekhouden voor KMO. Lid van het Instituut voor Accountants – Belastingconsulenten (IAB) dat toeziet op de vakbekwaamheid en de integriteit van haar leden.

Ismaïl Achter

PARTNER

Ismail heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de wereld van boekhouding en fiscaliteit. Hij versterkte het Burco team enkele jaren geleden. Zijn specialisatie situeert zich op het vlak van boekhouding, fiscaliteit, personeelsadministratie en allerlei administratie omtrent het sociaal statuut, het ondernemingsloket etc.

Christina Van Hoorick

MANAGEMENT ASSISTENT

Christina, digital expert en ervaren management assistent. Zij versterkt het Burco team op vlak van persoonlijke ondersteuning van het management, administratie en sociale media.

Gurbet Tinastepe

ACCOUNTANT

Gurbet bekijkt uw boekhouding met ondernemersogen en brengt voor elke klant de boekhouding op orde. Haar expertise en vakkundigheid zijn een waardevolle aanwinst binnen het team.

Solliciteer bij Burco!

Bekijk onze vacatures

Ambitie om mee te bouwen aan het boekhoudkantoor van de toekomst? Solliciteer bij Burco!

Burco werft aan!