Loading...

Burco bekijkt uw boekhouding door ondernemersogen. Daarom bieden wij u verschillende formules en oplossingen. Van basisboekhouding aan een scherpe prijs tot een samenwerking gebaseerd op adviesverlening waarbij we uw partner worden in ondernemen en vermogensopbouw.

Wij werken samen met een team van professionele partners zoals bedrijfsrevisoren, juristen, marketeers, verkoopspecialisten, notarissen, financiële analisten en specialisten in personeelsbeheer en administratie.

Bekijk hoe wij u kunnen helpen.

Onze diensten

Auckland network

Burco is lid van het Auckland Network. Het Auckland network ontstond in Nieuw Zeeland waar Sharon Dixon merkte dat overal ter wereld boekhouders gezien worden als saaie mensen die vervelende vergaderingen houden en veel papier produceren waar niemand op zit te wachten. Ze ging daarop aan de slag om na te denken over een andere invulling van business administration services en werkte een concept uit waarin aangesloten partners toegang krijgen tot opleidingen, marketingtools, producten en advies om in hun land het beroep van boekhouden en business administrator dynamischer te maken waardoor boekhouding en administratie boeiend en interessant wordt. Burco was één van de eerste leden van Auckland Business Network en maakt gebruik van het volledige pakket van aangeboden diensten en producten.

Meer info

Een ervaren team tot uw dienst

Ismaïl Achter

SENIOR PARTNER

Ismail heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de wereld van boekhouding en fiscaliteit. Hij versterkte het Burco team enkele jaren geleden. Zijn specialisatie situeert zich op het vlak van boekhouding, fiscaliteit, personeelsadministratie en oprichtingen van vennootschappen.

Solliciteer bij Burco!

Bekijk onze vacatures

Ambitie om mee te bouwen aan het boekhoudkantoor van de toekomst? Solliciteer bij Burco!

Burco werft aan!